perjantai 17. heinäkuuta 2015

Vilpoinen tunika

Meillä lapset hoilaavat pitkin vuotta Let it go! Let it go! Can't hold it back anymo-o-re! (Disneyn Frozen-elokuvan laulu. Paras ikinä.) Pikkusiskolle suostuin ostamaan merkkituotteita kaupasta Elsa ja Anna printeillä varustettuna, mutta isosiskolle ei ollut silloin sopivia kokoja ja jotenkin tökkii ne paitojen muoviset etumukset isolla tytöllä (näyttävät ja toimivat kyllä hyvin ruokalappuina nelivuotiaalla).

Niinpä yhdistin vähän (yli)suosittua Keep calm -teemaa ja Frozenin laulua. Kirjonnan tukena on alla silittämällä kiinnittyvää tukiharsoa (semmoinen kulmittain venyvä laatu), joka on pehmoinen ihoa vasten. Lisäksi taisin käyttää vielä tukipaperia, ettei neulos veny.


Kangas on Eurokankaasta muutama vuosi sitten hankittua kilotavaraa. Ihanan pehmeää neulosta ja 100% puuvillaa. Pieni pilkkukuvio on hopeisen kimalteleva.


Kaava oli Ottobresta (1/2014 "Neon Stripes"). Vähän muokkasin mallia pidemmäksi ja kanttasin kaula-aukon ja reunat. Työ valmistui jo toukokuussa, mutta tämä blogin kirjoittaminen kummasti jää kesällä hyvin vähälle.


Tästä tunikasta tuli lopulta yöasu, sillä kuvassa pilkottaviin sinivalkoisiin raitahousuihin ei ollut sopivaa yläosaa. Ja raitahousuja ei kuulemma kehdannut pitää kuin yöasuna...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti