perjantai 4. toukokuuta 2012

Velourhousut 1-vuotiaalle

Nopeasti tekaisin jälleen housut 1-vuotiaallemme, joka kuluttaa puhki varmaan yhdet housut viikossa. Ei se mitään, kaikenlaisia housukankaita onneksi löytyy varastosta. Tästäkin limen vihreästä velourista tein isosiskolle yli vuosi sitten velourmekon, joka sopii vieläkin. Housujen kaava on jälleen Ottobre (1/2012) -lehdestä, mutta vyötärön muutin paremmin kestovaippailijalle sopivaksi resorivyötäröksi. Hirveän simppeli ohje, kun toteuttaa ompelun totutussa järjestyksessä eikä lehden mainitsemassa. Lehdessä oli kaikenmaailman tikkauksia, joihin en nyt ryhtynyt.

  

Housuista tuli taas pikkuisen pitkät (koko 80), mutta velourilla on tapana kutistua pesuissa ja kuivausrummussa nimenomaan pituudesta. Yleensä rummutan vain vähän aikaa, jotta nukka tulee pörheäksi, mutta joskus unohtuu...

Aluksi tyttö käyttää housujaan lahkeet käännettynä, vaikka saumurin eriväriset langat vähän häiritsevät äidin silmää. En vaan ole saanut hommattua sen seitsemää sorttia lankoja, kun ei sillä oikeasti ole väliä mitä vaatteen nurjalla puolella on.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti