perjantai 25. toukokuuta 2012

Shortsin tyyppiset housut

Kesä tuli taas vähän yllättäen tuota vaatevarastoa ajatellen :) Ja tosi vaikea keksiä mitä pukea päälle 1-vuotiaalle konttaajalle, kun lämmintä piisaa, mutta polvet jotain suojaa kaipaisivat. Päädyin sitten tekemään valmiiksi polvipaikatut sydän-pallo-housut lyhyemmillä lahkeilla. Shortseista nyt ei oikein voi puhua, mut ovat toki vilpoisammat kuin ihan pitkäthousut ja paaaljon vilpoisammat kuin hankausta kestävät kosteussuojatut P.o.P:n housut (ovat muuten hyvin kestävät ja kestävät sisarukselta toiselle).


Ruskeapohjainen pallocollegekangas (taustapuoli harjattu pehmeäksi) on hankittu Vammalasta, jossa on aivan tajuttoman ihana kangaskauppa (Kangaskauppa Nokian Kauppahuone). Valikoima on herkullinen, laaja, ihana, värikäs, taivaallinen... Onneksi en asu lähellä: olisi liian helppoa hakea nopeasti vain yksi sopiva kangas... Nyt on 1-vuotiaan shortsit tehty ylijäämäkankaasta ja resorista. Pallokankaasta tein isosiskolle mekon aiemmin.


Tällä kerralla sitten tuli vyötäröstä vähän kireä, kun aikaisemmin valitin, että aina jää kumppari väljäksi. Mittasin 1-vuotiaan vyötärön hänen jo nukkuessaan ja päällä oli kaupan vaippa, ei kestovaippa. Sydämet myös osuivat vähän sisäreunaan, kun keksin väljentää mallia vasta aplikoinnin jälkeen. Sivujen vaaleanpunainen raita on siis resoria, samoin lahkeensuut. Ja käytössä aplikaatiosiksak jo purkaantui eli toinen kerros siksakkia tulee päälle, kunhan housut tulevat pesusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti