lauantai 12. syyskuuta 2015

Tupsupipo ja hattuteline rautalangasta

Tuntuu, että kesä vain jatkuu lämpötilojen puolesta, mutta kyllä se syksykin jo heittelee keltaisia lehtiään. Pipokausi odottelee siis jo nurkan takana. Tämä pipo on kyllä vasta pakkasille, sillä on villaa (7-veljestä). Erikoisuutena on tupsuun lisätty heijastinlanka. Vain yksi ainokainen palmikko koristaa sivua, muuten pipo on joustinneuletta. Malli on Novitan "lapsen palmikkoneulepipo" ja löytynee heidän neulemallihaullaan.


Heijastinlanka on varsin huomaamaton päivännäöllä, mutta testasin pimeässäkin ja tupsu kyllä kimaltelee, muttei korvaa kunnon heijastinta.



Räntäsadekelejä silmällä pitäen tein viime vuonna hattutelineen, sillä varsinaiset hatut eivät oikein tykkää pyykkipoikakuivatuksesta. Näitä vaan pitäisi tehdä useampia (sain miehenkin ostamaan hatun viime vuonna, ettei tarvitse pipolla mennä joka tilaisuuteen) ja keksiä niille jokin hylly...


Tämä yksilö on aika hyvä tyttöjen hatulle tai tuolle kuvauspipolle, mutta omaa hattuani varten tarvitsen vähän leveämmän "nupun". Rautalankaa (taitaa olla sinkittyä) löytyy vielä, jos joku haluaa tilata itselleen samanlaisen (tai modifioidun).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti