sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Rusettihelletoppi trikoosta

Tähän toppiin käytin toisen paidan teosta jääneet loput ja hinta pysyi kohtuullisena kummallekin paidalle, vaikka kangas oli laadukas ja hieman hintavampi alunperin. Malli oli alunperin sivuilta teräväkärkinen, mutta kaarsin takaa helman pyöreäksi. Toppi on siis vain edestä lyhyt ja vilpoinen. Nuorempi tyttömme ei välttämättä tykkää lyhyistä topeista, mutta muutama hellepäivä osoitti vilpoistenkin vaatteiden olevan ihan jees. Väljä levenevä mallikin on hyvä, sillä ilma pääsee kiertämään.


Vichy bow-topin (Ottobre 3/2013) yksityiskohtana on trikoinen rusetti. Se olikin kiva tehdä! Mitenköhän rusetti käyttäytyy pesuissa, kun ei sitä mitenkään saa tavallisella raudalla enää silitettyä. Haluaisin ihan vähän semmoisen minisilitysraudan, jota tilkkuilijat käyttävät...
Kanttaukset tein rusetin sävyyn sopivalla resorilla ja niistä tuli aika kireät. Topin koko on kuitenkin 116 tai 122 ja sen pitäisi olla sopiva tytöllemme. Ei kankaasta isompaakaan olisi voinut tehdä, että tällä nyt mennään tämä kesä :-)


Nyt vaan kaivataan helteitä näiden tyypillisten "juhannuskelien" sijaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti