Kahdeksanvuotiaan kakussa oli välissä mustikkaa ja kermaa. Pohja gluteeniton sienikakkupohja.
Viisivuotiaan kakussa oli tuoreita mansikoita ja limekermarahkaa.
Kummassakin kakussa on päällä vispikermaa, toisessa siniseksikin sävytettyä. 8-vuotiskakku on kuvattu luonnonvalossa ja kameran salamalla. 5-vuotiskakku on kuvattu päivänvalolamppujen paistaessa kahdelta sivulta ja lisäksi käytetty salamaa. Hyvin erilaista kermaa...
Kumpikin kuva pehmeni kakun päällä. Reilun tunnin odotus tuotti kumimaisen pinnan ja kakkuottimella joutui pistämään "katkoviivoja", että palan sai jotenkin leikattua. Seuraavana päivänä vohveli oli jo pehmentynyt leikkuukuntoon. Lopulta menevät vetiseksi kerman kanssa, mutta yleensähän kakku on parasta muutenkin syödä nopeasti pois häiritsemästä, ja sitten taas lenkkipolulle :-)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti