Nämä herkkupalat ovat 75% kevyempiä kuin tavalliset joulutortut. Maku on silti aivan sama. Tavallinen torttutaikinalevy ensin puoliksi ja puolikkaat vielä neljään osaan. Näin päästään ultrakevyeen lopputulokseen :)
|
Näistä kuvista ei vielä kokoeroa huomaa, mutta ehkä seuraavista? |
|
Ennen paistoa. Pellille mahtui hyvin 20 kpl. |
|
Paiston jälkeen. |
|
|
|
Suupalan kokoinen. |
Hillon ystäville luumuhilloa voisi olla enemmänkin ja suurempi hillomäärä myös pysyisi paikallaan paremmin. Nyt tortut kohosivat todella hyvin myös keskeltä ja hillo vähän kallistui sinne tänne. Omassa uudehkossa AEG:n uunissani paistoin tortut kiertoilmalla ja 170-asteessa 15-20 min.
Luumumarmeladin lopuille yritin miettiä käyttötarkoitusta, mutta mikään luumukakku ei innostanut. Jokin jälkiruokamousse ehkä?
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti